Winkel

————————————————————————-

Beste klant,

Om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te beschermen, hebben wij besloten om onze fysieke winkel in Hoogezand tot nader order te sluiten. Afhalen is dus vanaf nu helaas tijdelijk niet meer mogelijk.

Op dit moment is nog wel mogelijk om uw bestelling online te plaatsen en te kiezen voor thuislevering. Uiteraard volgen wij hierin de adviezen en restricties van onze overheid.

Klik hier voor een overzicht van onze webshops

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn in onze fysieke winkel in Hoogezand.

Team The Online Retail Company

————————————————————————-

Winkelen 2.0: een verfrissend nieuw concept!

7 april 2015 was het moment eindelijk daar: We openden de deuren van onze nieuwe Webshopcenter in Hoogezand. Daarmee zijn we heel bewust een nieuwe weg ingeslagen. Online zijn we al prominent aanwezig, maar met de opening van onze Webshopcenter verstevigen we de onderlinge banden tussen online en offline. Daarmee ontstaat een nieuwe, eigentijdse manier van winkelen: ‘shoppen 2.0’.

Openingstijden fysieke winkel Hoogezand:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9-18 uur
Woensdag: 9-18 uur
Donderdag: 9-18 uur
Vrijdag: 9-18 uur
Zaterdag: 9-17 uur

Een fysieke winkel heeft diverse voordelen

Onze nieuwe showroom heeft een vloeroppervlakte van meer dan 500 m². Hierin kunnen onze klanten een deel van het assortiment van onze webshops zien, voelen en uitproberen. Zo is het mogelijk om onze kachels van Zibro uit te testen, of stap in één van onze opblaasbare spa’s of zwembaden. Uiteraard zonder dat u een nat pak haalt. Want het vullen met water laten we op een later moment graag aan u over… De meerwaarde van een fysieke winkel voor onze klanten is dat ze eerst alle producten in het echt kunnen zien, voelen, testen en uitproberen. Met name bij grotere aankopen is dat een voordeel.

Informatie en advies over onze producten

Uiteraard bent u in onze Webshopcenter ook altijd welkom indien u zich gewoon uitgebreid wilt laten informeren, of instructies over een bepaald product nodig heeft. Een afspraak maken is niet nodig. Uiteraard is het wel zo verstandig om onze openingstijden in de gaten te houden. Bij ons werkt het winkelen op een andere manier dan dat u wellicht gewend bent. Volgt u daarvoor a.u.b. de onderstaande 3 stappen:

  1. Maak een keuze in de winkel
    (of bepaal uw keuze in onze webshop en bestel veilig online)
  2. Reken uw bestelling af bij het afrekenpunt in onze winkel
    (ook mogelijk: bestel in de webshop en betaal veilig online)
  3. Haal uw bestelling af bij het afhaalpunt in onze winkel
    (uiteraard kunt u de bestelling ook gewoon thuis laten bezorgen)

Prijzen offline en online altijd gelijk!

Onze artikelprijzen wijken online en offline nooit van elkaar af. Of te wel: U shopt even voordelig in onze webshops als offline, in onze Webshopcenter. Informatie, instructies en adviezen verstrekken we altijd gratis. Vraag ons daarom gerust om hulp indien u dat nodig heeft!

Onze voorraad

Wij hanteren een scherpe voorraadbewaking. Ondanks dat we zorgvuldig inkopen en zelden voorkomt dat we iets niet op voorraad hebben, kan het eens voorkomen dat een artikel toch ontbreekt. Is dat toevallig net bij u het geval? Dan doen we er alles aan om het artikel toch binnen enkele dagen naar u toe te sturen. Meestal zonder extra kosten.

Onze merken en prijzen

Misschien heeft u het zelf al opgemerkt en anders willen we u er graag nog eens op attenderen: Wij hanteren altijd scherpe prijzen voor al onze topmerken. Hoe is dat mogelijk? Wij kopen bij al onze producenten rechtstreeks in en meestal ook in grote aantallen. We besparen daardoor aanzienlijk op bepaalde kosten zoals logistieke kosten. Ook kunnen we tegen scherpere tarieven inkopen. Dit voordeel ziet u als klant weer terug in de artikelprijzen!

Adresgegevens:

The Online Retail Company
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand

Openingstijden fysieke winkel:

Vanwege de huidige situatie is onze fysieke winkel tot nader order gesloten. Wij verzoeken u om uw bestelling online te plaatsen en te kiezen voor thuislevering. Afhalen is helaas niet meer mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Tijdens feestdagen gesloten.