Winkel

Fysieke winkel Hoogezand blijft dit jaar gesloten

Afhalen is helaas in geen geval mogelijk.

Sinds het begin van de Corona-situatie, hebben we elke dag te maken met een piekdrukte, waardoor we alle ruimte en al het personeel moeten inzetten om dit aan te blijven kunnen. Zo hebben we bijvoorbeeld een tweede magazijn moeten inrichten, hebben we heel veel extra personeel aangenomen en gebruiken we op het moment ook de ruimte van onze fysieke winkel als magazijn.

Onze winkel is ontstaan vanuit de vraag naar een showroom, waarbij de tijd genomen kan worden om de werking van diverse producten aan u te tonen. Gezien de drukte en maatregelen zou dit inhouden dat er lange rijen zouden ontstaan en dat wij moeten toezien op het 1.5 meter protocol. Dit is voor ons niet te handhaven.

Wanneer onze winkel weer opengaat weten we niet. Zodra hier meer duidelijkheid over is, communiceren we dat uiteraard. Tot die tijd zullen wij onze activiteiten enkel online voortzetten en doen wij er alles aan om alle online orders zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Hopelijk tot gauw en hopende op uw begrip.

Team The Online Retail Company

Adresgegevens:

The Online Retail Company
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand

Openingstijden fysieke winkel:

Vanwege de huidige situatie blijft onze fysieke winkel in ieder geval dit jaar gesloten. Wij verzoeken u om uw bestelling online te plaatsen en te kiezen voor thuislevering. Afhalen is helaas niet meer mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten

Tijdens feestdagen gesloten.